Контузията на Новак Джокович в лявото бедро продължава да бъде една от

...
Контузията на Новак Джокович в лявото бедро продължава да бъде една от
Коментари Харесай

Виландер защити Джокович: Абсурдно е как някои хора смятат, че няма контузия

Контузията на Новак Джокович в лявото бедро продължава да бъде една от най-обсъжданите тематики на тазгодишното Открито състезание на Австралия. По време на конкуренцията сърбинът не смъква превръзката си от крайници, като също по този начин в своето изявление през вчерашния ден показа по какъв начин е прекарал повече време на " машините " за възобновяване, в сравнение с в леглото си. В огромни интервали от своите мачове обаче балканецът се придвижва по свръхестествен метод, което кара мнозина да спекулират, че в действителност въобще не може да се приказва за съществуване на физически проблем. 

Един от състезателите, които показаха безапелационни подозрения в контузията на 21-кратния първенец от Шлема, бе Алекс Де Минор, който съумя да завоюва едвам пет гейма в двубоя против Ноле от осминафиналната фаза. На радикално противоположно мнение обаче е седемкратният притежател на " мейджър " трофей и сегашен анализатор за Eurosport Матс Виландер, който твърдо съобщи, че и дума не може да става за превземане от страна на Джокера:

" Когато чувам хората да приказват отрицателно за Новак, се питам какво въобще се пробват да създадат. Абсурдно е да обвиняваш някого в сходно нещо. Първо, няма безусловно никакъв смисъл да искаш да накараш противниците си да считат, че си контузен, в случай че в реалност не си. Затова е неуместно да мислиш, че Джокович се преструва. Целият този спор е неуместен, тъй като това е нещо, което визира директно само и единствено него. Разбира се, той изпитва болежка, контузен е. Но той може да играе тенис в това си положение. Това е единственото, което има значение за мен ", безапелационен е някогашният номер едно. 

“It’s so ridiculous that you’re accusing someone of something like that. ”
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР